Over ons

Een kijk in
Onze wereld

Onze basis is voor u het begin

Jadi Bedrijfsvloeren is specialist in wat de naam al zegt: bedrijfsvloeren. Door onze bijna 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er bij komt kijken en hebben door de jaren heen hechte teams mogen vormen. Dit draagt bij aan een sterke fundering voor elk project. Bij Jadi weten wij namelijk wat we aan elkaar hebben en ondersteunen elkaar waar nodig. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar nog meer collega’s om zo onze hechte teams te laten groeien. Ben jij die collega die de armen uit de mouwen durft te steken? Weet jij als geen ander hoe een ideale betonvloer tot stand komt? Ga dan naar onze werken bij Jadi’ pagina.

Jaren werkervaring

0+

Aantal werknemers

0

Succesvolle projecten

0+

Vacatures

0+

Geschiedenis van Jadi Bedrijfsvloeren

Oprichting
2001 De broers Jan & Didrich starten Jadi Bedrijfsvloeren
Na jaren lang in de betonvloeren industrie gewerkt te hebben besloten Jan en Didrich de sprong te wagen om een eigen bedrijfsvloeren bedrijf te beginnen. De begin jaren waren zwaar met lange dagen iedereen sprong bij.
Oprichting
Materieel
2001 aanschaf eerste eigen materieel
De filosofie van JADI: wat in eigenbeheer is hoef je niet te huren. Dit geeft veel planningsvrijheden en kun je materiaal efficiënt en snel inzetten. Daarom werden al gauw de eerste wagen en pompen aangeschaft.
Materieel
Personeel
2006 Intrede eerste personeel
De werkzaamheden werden steeds meer en de opdrachten bleven komen er werd gedacht om personeel in dienst te nemen, je kunt niet altijd op je familie leunen.
Personeel
Aanwas
2009 Tweede generatie
Wat is een familiebedrijf zonder familie aanwas. De tweede generatie komen in dienst bij JADI, nadat een dochter al een plek had gevonden vanaf bijna het begin. Komen ook de zonen bij JADI werken.
En zo is de groei van een echt familie bedrijf een feit.
Aanwas
Complexere eisen van werken
2011 Aanschaf eigen zwaar materieel.
De werken worden complexer en de eisen hoger, dit vraagt om uitbreiding van materieel. Om supervlakke vloeren te realiseren is een laser-screed onmisbaar.
Natuurlijk ook eigen pompwagen met giek.
Complexere eisen van werken
Toekomst
2022
Wat brengt de toekomst? .... dat weet niemand maar wat we wel weten is dat u op ons kunt rekenen ook in de toekomst.
Toekomst

Werken bij Jadi?

Weet jij als geen ander hoe een ideale betonvloer tot stand komt? Solliciteer dan op een van onze open staande vacatures.

Bedrijfsvloer

MEER ONTDEKKEN OVER ONZE TOFFE PROJECTEN?

ZOEK JE DIT?

Contact gegevens

0548 – 54 58 36
info@jadivloeren.nl

BEZOEKADRES

Spinnerstraat 12
7461 TT Rijssen

postadres

Postbus 25
7460 AA Rijssen

Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid. Meer weten